VB Rallysport voor de eerste maal aan de start in thuisrally

      Reacties uitgeschakeld voor VB Rallysport voor de eerste maal aan de start in thuisrally

Hoogeveen, 29 april 2012:

Op zaterdag 19 mei zal VB Rallysport voor de eerste maal aan de start staan van hun thuisrally: de Autosoft Vechtdal Short Rally, welke verreden zal worden rondom Hardenberg en omstreken. Het rallyteam, wat bestaat uit rijder Martin van Brussel en navigatrice Pauline Hulshof, zal met hun witte Peugeot 205 GTI de strijd aan gaan met de andere deelnemers van de 205 CUP met als doel veel ervaring op te doen en een goed resultaat neer te zetten voor het kampioenschap.

In maart maakte het nieuwe team zijn debuut tijdens de Tank S Short Rally. Helaas werd deze eerste wedstrijd niet het debuut waar het team op gehoopt had nadat aan het eind van de eerste klassementsproef de rallyauto helaas in de sloot belandde.

Door de hulp van onder andere Terry Hinsen, Lier Rallysport, Peugeot 205 Totaal en andere sponsoren is de schade in korte tijd weer helemaal hersteld en is er deelgenomen aan de OVD Groep Ede Short Rally, welke begin april verreden werd. Tijdens deze wedstrijd is de rallyauto grondig aan de tand gevoeld. Ditmaal zat niet Martin naast Pauline maar stuurde Terry Hinsen de Peugeot 205 GTI behendig over de proeven. Helaas werd de wedstrijd, met nog twee proeven te gaan, geneutraliseerd maar voor zowel de auto als voor navigatrice Pauline was dit een uitstekende test en is er veel ervaring opgedaan door het hele team.

De afgelopen weken hebben dan ook in het teken gestaan van het doorvoeren van aanpassingen en verbeteringen, die tijdens de laatste wedstrijd naar voren waren gekomen. De auto is weer in topconditie gebracht en er wordt dan ook met veel enthousiasme uitgekeken naar de Autosoft Vechtdal Short Rally.

Rijder en navigatrice zijn beide woonachtig in Hoogeveen, wat betekent dat deze wedstrijd extra speciaal zal zijn omdat het hun thuiswedstrijd is. Er worden dan ook veel familie, vrienden en sponsoren verwacht, welke van harte welkom zijn op het serviceterrein tegenover de Evenementenhal in Hardenberg. Hier zullen de eerste deelnemers vanaf 13:01 uur over het startpodium rijden, de finish van de eerste deelnemers zal omstreeks 17:29 uur plaatsvinden.

Hou onze website www.vbrallysport.nl in de gaten voor het laatste nieuws en de foto’s van de Autosoft Vechtdal Short Rally!