VB Rallysport vervolgt rallyseizoen in Hellendoorn

      Reacties uitgeschakeld voor VB Rallysport vervolgt rallyseizoen in Hellendoorn

Op vrijdag 21 september zal VB Rallysport voor de eerste maal aan de start staan van hét rallyevenement van het jaar: de Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally, welke verreden zal worden rondom Hellendoorn en omstreken. Voor de tweede maal dit seizoen zal de samenstelling van de equipe anders zijn dan normaal. Nam in april voormalig 205 CUP-kampioen Terry Hinsen nog plaats achter het stuur van de witte Peugeot 205 GTI, ditmaal vindt er een wisseling plaats aan de andere zijde van de auto. Speciaal voor deze wedstrijd zullen de notes worden voorgelezen door de zeer ervaren rijder Renaldo Lier, die normaal zelf achter het stuur zit van zijn witte Opel Kadett.

De zomerstop zit er voor de meeste teams weer op, zo ook voor VB Rallysport. Er kan met een tevreden gevoel worden teruggekeken op de eerste helft van het rallyseizoen. Na een tegenvallende start wiste de equipe, welke bestaat uit rijder Martin van Brussel en navigatrice Pauline Hulshof, in de twee daaropvolgende wedstrijden een keurige derde plaats binnen te halen en hun eerste “scratch” te rijden in de klasse. Na een welverdiende pauze van ruim 2 maanden, waarbij hard gewerkt is aan het onderkomen van zowel VB Rallysport als Lier Rallysport, is de rallyauto weer geheel nagelopen en worden de laatste puntjes op de -i- gezet.

Voor rijder Martin van Brussel is dit een extra speciale wedstrijd omdat zijn roots in Rijssen liggen, wat betekent dat deze wedstrijd toch als een soort thuiswedstrijd gezien kan worden. Er worden dan ook veel familie, vrienden en sponsoren verwacht, welke van harte welkom zijn op het serviceterrein bij Ten Brinke Transport aan de Morsweg 24 in Rijssen. Vrijdagavond zullen hier de eerste deelnemers vanaf 18:31 uur over het startpodium rijden, waarna de eerste deelnemers omstreeks 23:20 uur hun auto in het parc ferme zullen stallen. Op zaterdagochtend omstreeks 08:01 uur zullen de eerste deelnemers starten voor tweede etappe van de wedstrijd, waarna de finish van de eerste deelnemer omstreeks 20:00 uur verwacht wordt in het centrum van Hellendoorn bij restaurant De Kroon.

Hou onze website www.vbrallysport.nl in de gaten voor het laatste nieuws en volg ons ook op Twitter via @VB_Rallysport en @Lierrallysport!