VB Rallysport kiest in 2018 voor Nederlands Kampioenschap

      Reacties uitgeschakeld voor VB Rallysport kiest in 2018 voor Nederlands Kampioenschap

VB Rallysport zal in 2018 voor het eerst deelnemen aan een volledig kampioenschap. Hierbij is de keuze gevallen op het Nederlands Rally Kampioenschap, wat bestaat uit een zevental rallywedstrijden. Het rallywapen, waarmee rijder Martin van Brussel en navigator Bart Stax, de strijd in de klasse RC4 aan zullen gaan is ook dit seizoen de snelle Ford Fiesta ST.
De opening van het Nederlands Rally Kampioenschap vindt ook dit jaar plaats op 17 maart tijdens de Zuiderzeerally, welke verreden wordt rondom Emmeloord. De inschrijving voor deze eerste wedstrijd is dan ook al de deur uit.
Het tweede evenement is de Centraal Nederland Rally, welke dit jaar is omgedoopt tot de Visual Art Rally en op 14 april wordt verreden rondom Putten.
Het derde evenement is de ELE Rally, welke wordt verreden rondom Veldhoven op zowel vrijdag 1 als zaterdag 2 juni.
Het vierde evenement is de Autosoft Vechtdal Rally, welke op 16 juni wordt verreden rondom Hardenberg.
Het vijfde evenement is de GTC Rally, welke op 14 juli wordt verreden rondom Etten-Leur..
Het zesde evenement is de alom bekende Eurol Hellendoorn Rally, welke op vrijdag 14 en zaterdag 15 september wordt verreden.
Het zevende en laatste evenement is de Twente Rally, de traditionele seizoensafsluiter, welke op 21 oktober rondom Hengelo wordt verreden.

We zien jullie allemaal graag op het serviceterrein voor een kijkje bij ons rallywapen, in combinatie met een kop koffie, thee of fris óf natuurlijk langs één van de spectaculaire Nederlandse rallyproeven.