Sponsoren

Sponsoring
VB Rallysport is een klein team en is altijd op zoek naar bedrijven, die een steentje willen bijdragen aan het realiseren van onze doelstellingen. Dit kan zowel in de vorm van een financiële bijdrage als in natura, zoals onderdelen, gereedschap of catering. Hiervoor krijgt u het volgende terug:

  • Landelijke publiciteit voor uw bedrijf door het plaatsen van uw bedrijfslogo en/of bedrijfskleuren op een prominente plaats op de rallyauto
  • Vermelding van uw bedrijfsnaam en logo op onze website, YouTube-beeldmateriaal, social media en in onze nieuwsbrieven
  • Een nieuwsbrief na elk evenement, waarmee u op de hoogte blijft van de sportieve prestaties van VB Rallysport
  • Mogelijkheden voor het inzetten van de rallyauto voor promotiedoeleinden

Heeft u vragen of ideeën, neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.

Onze sponsoren voor seizoen 2023 zijn:

Mampaey Installatiebedrijven
Mampaey installatiebedrijven is een full service installatiebedrijf. De Mampaey installatiebedrijven bestaan uit Mampaey service, Mampaey installatietechniek en Mampaey van Alphen. Vanuit onze vestigingen in Dordrecht en Haarlem kunnen wij in heel Nederland al onze klanten bedienen.
Als totaalinstallateur beschikt Mampaey over de mogelijkheid om alle technische installatie voor de zakelijke en particuliere markt voor zowel de nieuwbouw- als renovatie en vervangingsmarkt te realiseren. Mampaey installatiebedrijven biedt haar diensten aan voor de deelsegmenten:
Utiliteit en industrie, woningbouw, service en onderhoud en advies.
De wensen van de klant vertalen naar installaties die bijdragen aan het comfort in de woon- en werkomgeving staat centraal bij de dienstverlening van Mampaey installatiebedrijven.

 

Detech Ingenieursbureau
Detech is een ingenieursbureau gespecialiseerd in Werving & Selectie en detachering van kandidaten met een MTS, HTS of TU opleidingsniveau. Dit doen wij anders dan u gewend bent. Met onze persoonlijke doch directe aanpak vormen wij een stevige gesprekspartner voor zowel bedrijven als voor u. Door een goed beeld te vormen van uw kennis en ambities selecteren wij, samen met u, een geschikte functie. Kwaliteit staat hierbij voorop. Kwaliteit van dienstverlening die niet stopt als u een nieuwe functie heeft geaccepteerd. Hierdoor mogen wij dan ook steeds meer gerenommeerde bedrijven tot onze klantenkring rekenen.

 

Helweg ICT Services:
Helweg ICT services richt zich op advies- als ook implementatiediensten op het gebied van ICT.De dienstverlening bestaat enerzijds uit het ontwerpen, implementeren, optimaliseren en ondersteunen van volledige ICT omgevingen waarbij de focus ligt op de verschillende producten van Microsoft, VMware en Citrix. Anderzijds bestaat de dienstverlening uit het adviseren van bedrijven over hoe zij hun bestaande of nieuwe ICT resources zo (kosten)effectief mogelijk kunnen inzetten voor het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen. Klantgerichtheid, kwaliteit en flexibiliteit zijn hierbij de belangrijkste kernwaarden.

 

NB Consultancy:
Herkent u het probleem dat u van de ICT afdeling/leverancier niet krijgt wat u verwacht had? NB Consultancy is opgericht om dit probleem tussen business en ICT weg te nemen. Met opgedane kennis en ervaring bij verschillende bedrijven, is eigenaar Niels Buitenhuis gaan begrijpen wat de reden is wat de kloof tussen de business en de ICT afdeling/leverancier verzorgt. Zijn missie is bedrijven te helpen om de juiste ICT vertaalslag te maken, zodat de focus van het bedrijf terug gaat naar het primaire proces in plaats van de steeds terugkerende ICT vraagstukken. Herken je je in het bovenstaande verhaal en wil je je focus weer terug op de juiste zaken, neem dan contact op met Niels via info@nbconsultancy.nl. Hij gaat graag samen met u deze uitdaging aan..
NB Consultancy

 

ED Management BV:
ED Management BV biedt ondersteuning aan ondernemingen op het gebied van IT, HR en Recruitment middels Interim Management. Onze werkzaamheden hebben onder andere betrekking op ITIL, Service Management, People- & Project Management en advies.
ED Management kenmerkt zich door eerlijke tarieven, flexibiliteit, betrokkenheid en no-nonsens cultuur. Zo werken zij met dagtarieven, is er variabele inzet mogelijk, werken wij vóór of namens u en zijn we resultaatgericht.
ED Management BV

 

De Garage Meppel:
Een lekke uitlaat, een kapot achterlicht, een piepende snaar – het zijn allemaal van die kleine ongemakken die u zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. In al deze en vele andere gevallen kunt u altijd bij De Garage in Meppel terecht. De hoog opgeleide en gespecialiseerde autotechnici zorgen ervoor dat uw auto weer 100% in orde komt. U hoeft wat hen betreft geen afspraak te maken voor dergelijke kleine reparaties. U wordt geholpen terwijl u wacht. Bij een reparatie die meer werktijd vereist of wat langere besteltijd voor onderdelen heeft, bespreken zij graag samen met u het gehele reparatietraject. U weet precies wat u te wachten staat: de kosten en de duur van de reparatie. Heeft u problemen met uw auto of vermoedt u dat uw auto niet naar behoren functioneert? Bel of kom gewoon langs voor een deskundig advies.

 

Aangepastebak.nl:
Aangepastebak.nl is hét adres voor al uw versnellingsbak-aanpassingen, sper-differentieels, versterkte aandrijfassen en billet-homokineten. Levert alles op het gebied van race, rally, cross en rallycross.
Aangepastebak.nl

 

A2 Dienstverlening:
A2 Dienstverlening levert brandbeveiligingsapparatuur, verzorgt het onderhoud van uw blussystemen en heeft een brede klantenkring, waaronder grote festivals, race- en rallyevenementen.

 

KAN Reclame:
KAN Reclame en Belettering verzorgt alle reclame-uitingen op diverse manieren en mogelijkheden. Zij hebben zich voornamelijk geconcentreerd op het zogeheten KAN gebied, maar hebben ook veel klanten daarbuiten. In de foto-gallery op www.kanreclame.nl kunt u voorbeelden zien van wat KAN Reclame allemaal kan, alles in eigen beheer zodat er altijd een zeer scherpe prijs gehanteerd kan worden.
Kan Reclame kan alles op het gebied van auto-bestickering en striping, reclameborden op gevels, verlichte reclameborden en zuilen, magneetpaten met reclame, spandoeken, boarding op sportlocaties en kleding voorzien van reclame. Ook voor full-color reclame bent u bij hen aan het juiste adres.