Kalender Peugeot 205 CUP bekend – Opbouw nadert het einde

      Reacties uitgeschakeld voor Kalender Peugeot 205 CUP bekend – Opbouw nadert het einde

Afgelopen zaterdag vond het jaarlijkse eindfeest van de Peugeot 205 CUP plaats, traditiegetrouw vooraf gegaan aan de deelnemersvergadering en een rondje karten bij Kartplaza in Nijverdal. Tijdens de deelnemersvergadering is het seizoen 2011 geëvalueerd en zijn de wijzigingen in het reglement besproken. Door middel van een enquête onder de deelnemers is de volgende kalender voor de Peugeut 205 CUP tot stand gekomen:

17 maart 2012:  Tank S Short Rally
19 mei 2012: Autosoft Vechtdal Short Rally
1 en 2 juni 2012: Paradigit ELE Rally
21 en 22 september 2012: Schutte Informatisering Hellendoorn Rally
13 oktober 2012: Veka Land van Altena Short Rally
3 en 4 november 2012: Conrad Euregio Rally

Al maanden lang wordt er door VB Rallysport al uitgekeken naar de Tank S Short Rally en nu deze wedstrijd ook op de cup-kalender staat zal de inschrijving voor deze wedstrijd niet lang op zich laten wachten. Of de equipe aan de start zal staan tijdens de overige 5 wedstrijden, waarvan 3 rally’s, zal voor een groot deel afhangen van het beschikbare budget. Wilt u een steentje bijdragen voor deelname aan deze wedstrijden ? Klik dan op “Sponsoren“ of wordt lid van de Club van 50!

Ook de afgelopen weken is er weer hard gewerkt aan de rallyauto. Wilt u een kijkje nemen of een handje helpen? Neem dan gerust contact op met ons want: hoe meer zielen, hoe meer vreugd en… vele handjes maken licht werk.