De laatste loodjes voor de Tank S Short Rally…

      Reacties uitgeschakeld voor De laatste loodjes voor de Tank S Short Rally…

De afgelopen maanden is er door VB Rallysport, in samenwerking met Lier Rallysport, keihard gewerkt aan het opbouwen van de Peugeot 205 1.9 GTI tot een heuze rallyauto.  Helaas heeft het team ook ervaren dat het spreekwoord “de laatste loodjes wegen het zwaarst” nog altijd geldt en geen uitzonderingen kent. Door technische problemen werd de belangrijkste mijlpaal een aantal weken uitgesteld maar op zondag 4 maart was het zowel: de motor kwam, na een stilte van bijna 20 maanden, weer tot leven!

Echter betekent dit niet dat er achterover geleund mag worden want de rallyauto is nog niet gereed en dat met iets meer dan anderhalve week voor het debuut van de witte Peugeot 205 1.9 GTI tijdens de Tank S Short Rally. Deze wedstrijd zal worden verreden op zaterdag 17 maart rondom Emmeloord en Kampen en zal niet alleen voor de rallyauto de vuurdoop zijn maar ook rijder Martin en navigatrice Pauline zullen hun debuut maken op de Nederlandse rallypaden.

Wil je niets missen van deze allereerste wedstrijd van VB Rallysport, kom het team dan aanmoedigen langs de proeven of breng een bezoek aan het serviceterrein, gevestigd aan de Noordzijde in Emmeloord.

Tot slot wil VB Rallysport alle mensen, sponsoren en leden van de Club van 50 bedanken voor alle hulp, steun en advies. Zonder hun was het zeker niet gelukt!