De inschrijving is de deur uit…

      Reacties uitgeschakeld voor De inschrijving is de deur uit…

Rallyseizoen 2016 nadert alweer zijn einde. Dat betekent dat het weer traditioneel tijd is voor de Twente Rally. Ook dit jaar zal VB Rallysport de oranje Nissan Micra weer aan de start brengen en zullen rijder Martin van Brussel en Bart Stax strijden om de podiumplaatsen in de klasse RC4. Ditmaal zullen zij de eer van rallyrijdend Meppel hoog moeten houden omdat het De Garage Rallyteam deze wedstrijd aan zich voorbij moet laten gaan.

De Twente Rally zal plaatsvinden op zondag 30 oktober en bestaat uit 4 verschillende proeven, welke driemaal verreden zullen worden. De populaire proef bij de Diamantstraat, waarbij de rallyauto’s meerdere rondjes zullen rijden, mag natuurlijk niet ontbreken. Omstreeks 09:45 uur zal de eerste deelnemer starten vanaf het Thales-terrein aan de Robijnstraat in Hengelo en omstreeks 18:17 uur wordt de eerste deelnemer op het finishpodium verwacht.

Hierbij nodigen we iedereen van harte uit om dit spektakel mee te maken en het team aan te moedigen langs één van de proeven. Natuurlijk staat op het serviceterrein altijd de koffie klaar.

Graag tot ziens op zondag 30 oktober.